• Hurtig forsendelse
  • Du har altid 90 dages åbent køb
  • Betale med MobilePay

Hos Xtrfy bliver spiludstyr til professionelle fremstillet i samarbejde med nogle af verdens mest meriterede spillere. Deres produkter er baseret på gennemprøvet teknologi og den vigtigste komponent af alt: erfaring. De designer dem fra bunden på deres kontorer i Skåne, og har gjort det siden starten i 2013.

Flere professionelle spillere stoler på produkter fra Xtrfy, fordi de er lavet til at præstere på det højeste niveau inden for eSport. Ved at skabe den næste generation af udstyr ønsker de at gøre den samme ydeevne tilgængelig for flere spillere. Hvordan? Ved at lave produkter, der er brugervenlige og til en mere tilgængelig pris.

Produkter

Det er lige meget, hvor let din mus er, hvis den ikke kan tåle daglig brug. Eller hvor hurtigt dit tastatur er, hvis konstruktionen ikke kan klare presset fra det daglige spil. Høj kvalitet og holdbarhed er aspekter Xtrfy aldrig går på kompromis med. Uanset om det er en letvægtsmus eller et overkommeligt tastatur.

At være tæt på spilfællesskabet har altid betydet meget for Xtrfy, og de mener, at det er vigtigt at støtte initiativer, der hjælper med at flytte eSport og gaming fremad. Fra lokale projekter tilbage i Sverige, til nye tiltag, når de udvider til flere lande. Deres samarbejde med 368 Gaming i New York er et af dem.

368 Gaming er et fællesskab og studie for både etablerede og håbefulde internetskabere, grundlagt af Casey Neistat. Som stolte partnere siden 2019 leverer Xtrfy udstyr til 368s spilleområde og arrangerer aktiviteter – blandt andet holdt de releasefest for deres "Project 4" i studiet.

I "Project 4" tager de deres designproces længere end nogensinde før. Ved at tilbyde flere muligheder og anvende designet på hele deres produktsortiment, tilbyder de flere muligheder til hardcore-spillere, mens de appellerer til et bredere publikum. Fra den bedste CS:GO-spiller i 2019 til casual gamere, der ikke engang ved, hvem den henviser til.

"We've been in the gaming industry for many years, but we’ve been gamers forever."

Filter
Sorter efter

Filter

Search


Pris (DKK)


Visa


Farge


Produkttype

Displaying 13 of 13 results
Displaying 13 of 13 results

Sorter efter

  • Anbefalet

  • Navn

  • Stigende priser

  • Faldende priser

  • Nyheder

  • Lager

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Indkøbskurv
Bestsellere