• Hurtig forsendelse
  • Du har altid 90 dages åbent køb
  • Betale med MobilePay

Lige siden den første Mionix-mus blev fremstillet for over ti år siden, har de dedikeret sig til at designe smukt og højkvalitets gamingtilbehør. Mionix blev grundlagt i 2007 af Peter Nygren og en medstifter på et lille kontor i Växjö og er organisk vokset til at blive internationalt kendt samt modtaget verdensomspændende anerkendelse for sit eksperthåndværk og minimalistiske design.

Mionix håndværk har altid været drevet af fire nøgleord: Funktion, Ydeevne, Ergonomi og Kvalitet.

Produkter

Med en langt fra svensk tankegang var Mionix' mål aldrig at blive blot endnu et spilmærke. De vil være pionererne i spilverdenen og har skrottet hundredvis af projekter i jagten på det perfekte håndværk. Deres finjusterede udviklingsproces har altid kunden i centrum, med eSport-atleter som det ultimative mål. Det er ikke en nem opgave, men ved at følge dens fire nøgleord; Funktion, ydeevne, ergonomi og kvalitet, Mionix designer deres spiludstyr med sans for detaljer og de sikrer, at hvert produkt lever op til deres egne standarder. Og hvert projekt starter altid med et stykke styropor.

Mionix' designfilosofi er at skabe tidløse og unikke objekter. De er derefter mærket med deres eget unikke navn, der stammer fra en stjerne. At se til stjernerne har altid været Mionix' måde at fortælle verden, at de altid vil se og blive ved med at stræbe fremad.

Selvom følelsen af ​​Mionix er ny og spændende, har de eksisteret i et stykke tid. Der er historie der, helt tilbage til den første fremstillede Saiph i 2008. De har modtaget mere end 400 priser rundt om i verden for deres højkvalitets gamingtilbehør.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Indkøbskurv
Bestsellere